Lähtötohinat ja matkapäiväkirja

Huhhei. Viimeisten viikkojen aikataulut on ottanut melkoisesti kunnon päälle, sillä tekemistä on ollut enemmän kuin riittävästi. Koulu- ja työhommien deadlinet on puskenut hurjaa tahtia päälle ja matkapäiväkirjassakin on riittänyt rassailemista. Viime yö ja tämä aamu meni vielä pakkaillessa, siivoillessa ja viime hetken järjestelyjä tehdessä.

Kamerarepun painoksi tuli vajaat viisi kiloa ja rinkka painaa noin kahdeksan kiloa. Mikan kamerareppu painaa puolestaan vajaa kahdeksan kiloa ja rinkka noin yksitoista kiloa. Suoritimme siis erityisen rankkaa karsintaa erityisesti vaatteiden kohdalla, koska tarkoituksena on ostella pikkuhiljaa uusia rättejä matkan varrelta. Vaikka reissu on yli kaksi kertaa pidempi kuin edellinen matka, on painoa lähtiessä useita kiloja vähemmän per naama. Oikein mainiota.

Nyt on aika paljastaa uudenkarhea matkapäiväkirja!

Matkan aikana julkaisemme – tai ainakin yritämme julkaista – päivittäin pieniä reissufiilistelyjä ja valokuvia. Mikäli saamme haalittua paikalliset kännykkäliittymät, kirjoituksia ja kuvia lisätään nettikahviloiden lisäksi kännykällä. Oikeassa laidassa olevista nuolista voi kuluvan päivän kirjoituksien järjestyksen vaihtaa nousevaksi tai laskevaksi. Kirjoituksiin ja kuviin on liitetty paikkatiedot, joten niitä pääsee tarkastelemaan lähemmin matkapäiväkirjaan kuuluvasta kartasta. Yleisön pyynnöstä päiväkirjassa on myös kommentointimahdollisuus. Odotamme siis oikein paljon kivoja viestejä tutuilta ja tuntemattomilta.

Albumi-linkin alta löytyvät kaikki reissulla otetut kuvat listattuna aika- ja paikkajärjestyksessä. Lisäksi arvioimme majapaikkoja ja nähtävyyksiä, jotta muutkin matkailijat voisivat ottaa vinkkejä omille reissuilleen. Jos jonkun päivän kirjoitus on mennyt ohi silmäin, voi vanhempia kirjoituksia tarkastella arkiston kautta.

Toivottavasti matkapäiväkirja toimii suunnitelman mukaisesti. Pieniä virheitä varmasti ilmenee, mutta yritämme fiksailla ne kuntoon reissun päältä. Heittäkää toki kommenttia, jos huomaatte päiväkirjassa jotain puutteita. IE:n aiheuttamia ongelmia ei korjata :D

Lähtökuva. Kuva: Petri PulliIltapäivällä siirryimme Joensuusta vanhempieni luokse Pieksämäkeen. Liskoni Allu jää tänne äidin hellään huomaan matkan ajaksi. Huomenna jatkamme junalla kohti Hellsinkiä ja siitä sitten lentokoneella Bangkokiin. Tämä on Aasia 2008 suunnittelublogin viimeinen kirjoitus, joten lukijat voivat siirtyä seuraamaan matkapäiväkirjaa. Tästä se lähtee!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Lähtötohinat ja matkapäiväkirja”

Globe kirjoittaa:

20.04.2008 kello 16:13

Hei!

Loistavia matkakertomuksia ja kuvia! Olemme hiljattain avanneet matkailuyhteisön Globe, missä käyttäjät voivat tutustua toisiinsa sekä jakaa kokemuksiaan kohteista ympäri maailmaa. Olisimme kiinnostuneita saamaan kertomuksia sekä vinkkejä nähtävyyksistä Aasian reissuiltanne Globeen. Varsinkin nähtävyydet ja kuvat niistä kiinnostavat kovasti.

Miltä kuulostaa?

Tervetuloa tutustumaan:
http://www.globe.fi