Aprillia, aprillia!

No tietysti tämä oli typerä aprillipila! Pakko oli jotain kehittää kun kerrankin siihen tuli oivallinen tilaisuus. Kovalevy ei siis hajonnu ja päiväkirja on edelleen täysin turvassa. Minulla on siitä myös useita varmuuskopioita joten se ei todellakaan niin vaan katoa. Saatiinpas sentään muutama lankaan :D

Kun kaikki menee hyvin niin Murphyn lain mukaan jotain pahaa on aina tapahduttava. Saimme eilen raahattua omat tavarani Hannan kämppään. Homma oli sen verran hapokasta, että rojut saivat jäädä laatikkoon odottamaan purkamista.

Tänä aamuna virittelin sitten konettani tulille. Virtanapin painaminen aiheutti lähinnä rälläkkää muistuttavan äänen. Tulos: koneen kovalevy kappaleina. Ilmeisesti muutto oli liikaa kyseiselle vempeleelle. Parasta tässä kaikessa on se, että minulla ei ollut tälläkään kertaa varmuuskopioista kaikista tiedostoista. Paha karma tuntuu seuraavan minua, sillä vastaavanlainen tapahtumasarja sattui myös matkavideota leikattaessa. Olinhan minä toki suurimmasta osasta varmuuskopiot ottanut, mutta…

Ja miksi avaudun tästä täällä? Siksi, että kyseisellä kovalevyllä sattui olemaan matkapäiväkirjan lähdekoodit. Jos kyseessä olisi pelkkä tiedostojärjestelmän sekoilu, pystyisin palauttamaan tiedostot. Nyt kun kovalevystä lensi lastu, eivät meikäläisen rahkeet enää riitä minkäänlaisten tiedostojen takaisin taikomiseen. Muutaman kuukauden duuni lensi sekunnissa bittiavaruuteen.

Eli lyhyesti: matkapäiväkirjaa reissusta ei valitettavasti ole eikä tule. Voisin melkein väittää, että nyt hajottaa sopivasti.

5 kommenttia kirjoitukseen “Aprillia, aprillia!”

Wizzu kirjoittaa:

01.04.2008 kello 13:58

No jopas. :(

antti kirjoittaa:

01.04.2008 kello 14:21

Eieieieiei perkele!

Tarja Hiltunen kirjoittaa:

01.04.2008 kello 15:59

Hupsista !
Etteikö olisi aprillipila!!
Huumoria mukaan myös matkalle, ei vie tilaa ja jaksaa kantaa :)

Tuomas kirjoittaa:

01.04.2008 kello 17:13

Aprillia! (Eiks niin…?!)